Rólunk

Tánciskolánk 2003-ban kezdte működését kezdetben egyetemi lelkészség táncköreként, később Kolozsvári Társastánc Egyesületként. Kolozsvár egyedüli kizárólag magyar nyelvű társasági tánc iskolájának jelenleg 100 aktív tagja van.

Egyesületünk elsődleges célja Kolozsvár magyar nyelvű tánciskolájának működtetése, és az ehhez tartozó közösség bővítése, összekovácsolása. Kezdő, középhaladó (latin-amerikai, standard, salsa és swing), fellépő és versenytánc csoportjaink és magánóráink lehetőséget nyújtanak mindenki számára a megfelelő szintű tánctudás elsajátításához.

Táncestek és bálok

Táncos eseményeink a közösségépítés elengedhetetlen összetevői. Az Álarcos-, Anna- és Katalin-bál az év legnagyobb társastánc estjei.

Fellépések, bemutatók

Táncbemutatóinkkal bálok és különböző társasági események színvonalát szeretnénk emelni.

Tánctábor

Évente egyszer megszervezett tánctáborunk az aktív kikapcsolódás legjobb módja, jó alkalom különleges táncstílusok megismerésére.

Jelentkezz tanfolyamainkra

Meghirdetett tanfolyamaink a feliratkozási űrlapon jelennek meg, amennyiben még vannak szabad helyek. Ezt az űrlapot folyamatosan frissítjük az új kurzusokkal, valamint csatlakozási lehetőséggel a folyó tanfolyamokra.

Értesülj előbb az újdonságokról

Ne maradj le az új tanfolyamokról és a fontosabb táncos eseményekről! Iratkozz fel a hírlevélre, hogy elsőként értesülj ezekről.