Az 5 legfontosabb változás ősztől a Tánc.ro-nál

Közeledik a várva várt szeptember, amikor sebességet vált a kolozsvári társastánc közösség. 14 évesek leszünk, és igyekszünk mindig az igények szerint fejlődni. Figyelembe véve észrevételeiteket, kéréseiteket, néhány fontos változást vezetünk be szeptemberben kezdődő tanfolyamaink esetében.

1. Új táncterem

Az eddig táncstúdió mellett új táncteremmel gazdagodik közösségünk, amelynek nem titkolt célja nemcsak minden eddigi hiányosságot pótolni, hanem új színvonalra emelni a városban működő tánctermek standardját. A tánciskola és a táncestek új színtere a Bukarest u. 15. szám alatti ingatlan legfelső emeletén található, a belvárostól 10 perc sétára, 360 négyzetméteren kínál kifogástalan körülményeket, amelyeket igyekszünk ezentúl is napról napra javítani. A 210 négyzetméteres, az eddiginél négyszer nagyobb vadonatúj tánctér mellett tágas öltöző, kényelmes előtér és modern mellékhelyiségek állnak majd rendelkezésre. Várunk mindenkit új tánctermünkben!

2. Újítások a tanfolyamokon

A kezdő tanfolyamok ezentúl kétszer 12 alkalomból állnak majd, és bármelyik hónaptól (4 alkalmanként) lehetőség nyílik majd csatlakozni a helyek beteltéig. A kezdő II, középhaladó és középhaladó II tanfolyamok esetén 4 alkalmanként 2 tánccal foglalkozunk majd, színesebbé téve így az élményt, illetve emiatt gyakrabban sorra kerülnek majd olyan táncok, amelyeket nagyon vártok.

3. Bérletek és kedvezmények

Bátorítva azokat a táncosokat, akik szeretnének 2 vagy több tanfolyamon részt venni egyszerre (mindkét kezdő modul, középhaladó és középhaladó II, kezdő II és középhaladó stb.), bérletet lehet majd váltani, amely korlátlan bejárást biztosít majd bármelyik tanfolyamunkra, amelynek szintjét már elérted. Válj hamarabb a társastánc mesterévé! A bérletek ára egy hónapra 90 lej lesz majd, de ha valaki csak egy tanfolyamon szeretne részt venni, megteheteti havi 60 lejért. 26 éves kor alattiaknak kezdvezményt biztosítunk majd, a bérlet 75, egy tanfolyam csak 50 lejbe kerül majd havonta!

4. Gyakorlási lehetőség

A bérletesek számára heti egy alkalommal ingyenes lehetőség nyílik majd a tanultakat gyakorolni a táncteremben. Az oktatók néhány tanáccsal segítenek majd, ha elakadtatok!

5. Gyermekfelügyelet

Sok szülőpár számára probléma, hogy nem tud eljutni táncolni, mert kisgyermekükre nincs ki felvigyázzon ezalatt az idő alatt. Kezdetben a keddi kezdő tanfolyamon bevezetjük, hogy képzett bölcsődei dolgozó vigyáz a kicsikre, akik külön helyiségben játszhatnak, és megtehetik első tánclépéseiket is. Igény szerint ezt a szolgáltatást bevezetjük majd több tanfolyamon is. A gyermekfelügyelet ingyenes bérletes szülők számára!

A tanfolyamokat meghirdettük, jelentkezni a helyek beteltéig lehet!